1 martie 2011

APIA INCEPE ASTĂZI CAMPANIA DE PRIMIRE A CERERILOR PENTRU SAPS 2011

                  ,, Lucrezi terenul, depui cererea de sprijin şi accesezi fonduri europene ”- sloganul campaniei din acest an

        Agenţia de Plăţi şi Intervenţii pentru Agricultură (APIA) începe astăzi campania de primire a cererilor de plată pentru schemele de sprijin pe suprafaţă pe anul 2011, aceasta derulându-se în intervalul 1 martie-16 mai 2011.
         Pentru cererile de plată depuse după data de 16 mai se vor aplica penalităţi de 1% pentru fiecare zi lucrătoare de întârziere. După data de 11 iunie 2011, cererea de sprijin nu mai este admisă la calculul plăţii pentru anul în curs.
         Campania din acest an de primire a cererilor de sprijin pe suprafaţă are ca noutate faptul că cererile se pot primi în sistem informatic.
        Completarea şi depunerea cererii se poate realiza electronic prin accesarea contului dv  înscris în invitaţia cu programarea de la APIA, folosind aplicatia IPA-Onlinela adresa  http://lpis.apia.org.ro/
         Biblioteca Tătăruşi, prin bibliotecar Ioana Ghiban (care a participat  ca voluntar în anii din urmă la primirea cererilor de subventii ), poate oferi celor interesaţi asistenţă în completarea cererilor de subvenţii şi depunerea lor electronic. 



INFORMATII APIA

DOCUMENTE NECESARE APIA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introduceti comentariul dvs. aici

 

B T by Blogger