9 august 2013

Program special la ,,Zilele Rezervatiei Forestiere " Tatarusi

Primăria Tătăruși a făcut publice detalii privind cea de-a doua ediție a „Zilelor Rezervației Forestiere”, ocazie cu care se vor aniversa și 615 ani de la prima atestare documentară, mai exact de la 2 iulie 1398. Festivalul se va desfășura în perioada 23-25 august.
Primarul localității, Costel Iosub, a declarat „Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 23 august, la Căminul Cultural din Tătăruși unde vor fi expoziții de pictură, artă populară, o lansare și o expoziție de carte, goblenuri și panoplii. În Rezervația Forestieră vor avea loc diferite concursuri de orientare turistică , va urma Cupa Tătăruși la fotbal, șah, atletism și alte sporturi care se practică la noi. În zilele de 24 și 25 august pe scenă vor evolua artiști locali, dar și invitați de marcă care vin să ne încânte . Aceștia sunt  Alex Velea, Radu Ile, Ileana Ciuculete și alți interpreți care vor fi alături de noi. Vă așteptăm pe toți să participați la acest eveniment deosebit !”
Acest festival promovează zona împădurită a comunei Tătăruși, în speranța că locația va deveni în curând o atracție turistică prolifică.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introduceti comentariul dvs. aici

 

B T by Blogger